Země v červeném poli

Země v červeném poli

Anotace: Síla, čest, odvaha a moudrost národa českého.

Vysoko na nebi,
hluboko nad všemi
kteří marně voláte bohy.

Z výše planoucí
vlaje k vám korouhev
národa českého s bílým lvem v červeném poli.

Bouře nad ní zní,
slunce nad ní sní
o kalichu mocných chorálů.

Země sokolí plane z povzdálí,
vidím jak povstává,
z historie vzdálených polí.
Autor tucnak, 16.03.2009
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Blázen? =)
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí