nameless

nameless

Anotace: ..

Osobo v rouchu
tajemství
Nikdy nepřiznáš prohru
ve vítězství

Mé noci provází bdělost
a obraz Tvé tváře
Nechceš prozradit kdo jsi...
Snad tajemství Tě váže

Schováváš se jak lilie
ve smutečním závoji
Přesto Tvá slova probudí mou krev
jak ráno može k příboji

Skrýváš se před mým pohledem
jsem jen v Tvé moci
Přesto to pro mě má kouzlo
jak pohádky tisíce a jedné noci
Autor Autumn leaf, 16.03.2009
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím vůni romantiky... a tu já můžu... :o)

16.03.2009 22:38:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí