Radost

Radost

Anotace: Je to smutný když radost schází vážně

Když dáte v sázku něco co vám nepatří.
Né jen to, když vsadíte do hry to co je cizí
to co je v duši, jiném srdci, ryzí.

Pak běda v životě takovému tvoru,
běda protože nadělá hodně velkou škodu.

Říkáš si já sem nic neproved nikoho neranil
alibismus koho si poranil?
Nikoho sem čistej tvá slova zní?
Jenže to si nebuď sebejistej.
Tvůj život vše prozradil.

Jaksi tu žil jak si tu radost dával
Nic nevidím, ty si jen hrám, chlastu a holkám holda dával.
Neberu, nebráním ti se bavit.
Nebráním, však sečti koho si podělal koho si stačil ranit.

Odpustím ti všechno co si spáchal, jen když mi dokážeš
že si radost dával.
Že si rozdal něco co někoho zahřálo, ne ustoupím dobře
chci jen jednoho, jednoho koho si potěšil
řekni, jak si to vyřešil

Vidíš přemýšlíš nevíš a trápíš se
nech se podat ty bídný pse.
Šel si životem a tvůj jen se dobrým zdál
Skutečně, však radost tu ti asi někdo vzal.

Proto zamysli se nad svou schránkou a životem
rozdávej radost, klidně i lásku.
A řekni si žil sem svůj život, Krásným radostným plným životem.

Dík kámo.
Autor RendyMCAir, 14.10.2005
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak by to mělo být a já se o to snažím.

15.10.2005 09:26:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí