Zbraň

Zbraň

Anotace: Když hodně pozdě večer nemůžete spát:)

Ztichlejma ulicema po tmě jdou,
svoje zbraně, mají vždy sebou.
Houpavým krokem naproti noci,
co asi chtějí co budou moci?

Děti ulice, co už jsou dospělí,
kdo ví, takhle žít nechtěli.
Měsíc je hlídá svítí jim na cestu,
umíraj s hvězdama umíraj v protestu.

Zbraně studený, chladěj v rukách,
zloděj či vrah, život je bubák,
všechny nás straší leká z ulic.
Autor Scream Silence, 18.03.2009
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí