Nežití

Nežití

Poslední roky
mihajíc se náhodně
s rozpolocenými
zvraty

jen tak

slunce černá
chladné jeho
pichlavé políbení
odrazuje

od...

střapaté zvrhlé
notující
songy na denním
pořádku

bez pomlk utišení
probouzí trápení
nevinných
čerstvost rozhodnutí

dilema v pravdě
zeboucí nohy
od útěku
někam

do vakua

skleněné slzy
v nich obrazy
se roztékajíc

dusící hodnota
povahových loutek

premiérového představení

jen pro v.i.p

Pro nezájem
se představení ruší...

Životy se ruší
navzájem
křížící si cesty
pokušení

nemají na podnájem

však hlavně
že jsou

bez života Životy
přežívající němoty

bořící se pyramidy
sfouknutím...
- povzdechu
Autor padající do neznáma, 18.03.2009
Přečteno 221x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, enigman, Psavec, Jana M., malý lachtánek, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná

18.03.2009 20:04:00 | malý lachtánek

nejde jen tak odejít k další básni

18.03.2009 19:08:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí