Hodina informatiky

Hodina informatiky

Anotace: Nuda jako v Brně...

Já nemám ráda infochu,
raději se nechám zavřít do lochu!
Bo naše úča neučí,
vždyť ona nás jen zálibně mučí!

Nikdo nechápe to, co říká,
učí snad hůř než se oblíká.
Zabít ji je málo,
jé, o její smrti se mi zdálo! :-)
Autor Kozojed, 19.10.2004
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí