Chci si hrát!

Chci si hrát!

Anotace: záchvat demence

Chci si hrát,chci si užívat!
Choutky zas já mám.
Pachuť krve v ústech mých mi schází
a žaludku mému to čím dál tím více dochází.
Křičí, řve!
Po tomdle jídle se táže.
Chci si hrát, chci si užívat.
Oběť další zas celý den týrat.
Miluji ten křik.
Tak hlasitý, bolestivý, to utrpení v něm zní a pak náhle oněmí.
A pak ten pohled, ten strach, copak dalšího jim udělám a pak otazník proč zrovna oni.
Proč já? Ptá se ten chudák.
Však vždy říkám, že nemusí se bát,
že žít je větší bolest než takhle umírat.
Umírat jak zvíře bez kůže s myslí při vědomí.
Autor Rizell, 19.03.2009
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, ziriant, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí