Rozcestí

Rozcestí

Anotace: O rozchodu dvou lidí.

Rozcestí
V hlavě mě letí staré časy, jaké to je být sám.
Obloha je plná mraků a ty odcházíš tam,
kde plno vlaků se míjí a staví.

Závora se uklání a směrem k nám teď uhání,
na příjezd vlaku - čekání.

Hodně zklamání, to znám, po kolejích přijel k nám,...
přišel čas loučení.

Odjíždíš do dálky, tam kde slunce zapadá, všechno je pryč.
Nikde nikdo, jen ty a já, od srdce mi vracíš klíč.

Vlak se rozjel na naše rozcestí,
v očích slzy, prázdná náruč plná bolestí.
Na rozcestí odjezdů a návratů, ty budeš tam a já tu.

Zůstal jsem jen já a rozcestí do babího léta,
hledám co už není.
Odjela jsi mi už až na konec světa, čeká mě jen zapomnění.

Cítím ten pocit zas, jaké to je být sám,
po těle mi běhá mráz, oči si rukou protírám.

Zůstala jen vůně pražců a z dálky vlaků, dětskej smích.
Zůstal jsem sám, sám na kolejích.
Autor džany, 19.03.2009
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Marupiara, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

správně,...na kolejích,které i obrazně vždy někam vedou...

11.05.2009 11:30:00 | Marupiara

Nějak mě to vzalo, až zamrazilo, líbí.

20.03.2009 00:07:00 | Kapka

Smutné, ale pravdivé.

19.03.2009 19:15:00 | džany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí