Dítě květin

Dítě květin

Anotace: Báseň

Dítě květin

Na krku šátek
a když je mír, tak je svátek

Květinová rodinka rozlehlá
a u domu čajovna přilehlá

Sad barevný a velký má
málo plodů a květin tam postrádá

Duše dobrá
Avšak přec jen trochu zvláštní
propadajíc vášni

Nechce víc, než to co má
za penězi se nehoní
a života si užívá

LSD a trávu si občas dá
ale feťák to není

Je to jen prostý Hippík
který jednou svět změní
Autor tulipán, 19.03.2009
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip na uvítanou, ať je ti tu fajn.

20.03.2009 00:02:00 | Kapka

vítej:o)

19.03.2009 19:31:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí