Vevnitř

Vevnitř

Anotace: ************

Vzpomínky ve mně
Jsou
Ostrovy mimo mapu
Jen
Temný vesmír
A
Oceány strachů
A
S každou novou
minutou
Se rodí ostrov nový
A
S nekonečnou touhou
pluji
ve vesmírné lodi
Jsem ten co
na ostrově svobody
Je
Spoután silou přírody
A
V hlavě s mocnou zbraní
Co tak často mě raní
Ta rána v mojem svědomí
Mi svět zas napůl rozlomí
A
Až na konci času
Ochutnám
Všechnu krásu
Zahraju kartu nejvyšší
Snad bolest pak
se utiší.

Uvidím ten svůj ostrov
plavat
v očích
uplakaného
dítěte.
Je modrý…
Autor Jan Čihoský, 19.03.2009
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Patrik Mališ, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc dobře naspané!:o)Bravo!

08.05.2010 17:05:00 | Patrik Mališ

Zajímavě hezké...

19.03.2009 23:49:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí