někam v dáli

někam v dáli

Anotace: .... ....

.
uříznuli
jen si kousek vzali
pod mikroskop někam
v dáli

včera

v petri-misce
v kapce lihu včil je pálí
jako by to bylo z toho jejich

jen mne žere, že je z mýho
dnes a zítra
možná
jen

blbej sen

hledali na zhola špatným místě
v nějaký prý hnusný cystě
bezpodmínečně půjde
zítra ven

zoufale

chci celý
na cestě
děravou pamětí
vyříznout Tě beze zbytku
do kapky lihu mezi sněti
a v čase, co nám zbývá
spolu s cystou, jenom zeptat:
„Jak je Ti ve smetí?“
.
Autor a_tao, 20.03.2009
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Lota, NikitaNikaT., labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.
cysta jedna
zatracená
osten těla
zbyla po ní
místa zkrvavělá
rozbolavělá
:-(
.

20.03.2009 23:25:00 | Lota

Ano, báseň je zajímavá a hodně působivá, čtivá a za obsah určitě ST!

20.03.2009 23:11:00 | NikitaNikaT.

Zajímavá a líbí :o)

20.03.2009 23:01:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí