Zamyšlení

Zamyšlení

Anotace: nad šálkem čaje

Nad šálkem šípkového čaje
(vdechuješ slastně jeho silnou vůni )
přemýšlíš o vyhnání z ráje.
O tom, proč nejsi na výsluní.

I šípek kdysi růží byl,
květinou, která krásně voní.
Až s podzimem se vybarvil.
Minulost nikdo nedohoní.
Autor danav, 21.03.2009
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: Antares, poustevník Jirka, Holis, labuť, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí