Neptej se

Neptej se

Anotace: bláznivina... taková z těch, co vznikaj jenom když je kombinace pomatení mysli a úzkosti v poměru 2,35 ku 9,45 :-)

Koukali na mraky
oblohy
házeli panáky
do nohy.

Nedlouho byli
dospělí
Zkoušeli síly
v posteli.

Mluvili krátce
o sobě.
Šeptali sladce
o době.

Měli zápalky
na knihy
Chtěli za války
koblihy.

Říkal: Neptej se
preclíku!
Ona: zavaž se
za kliku.

Dveře se rozletí
a tohle století
celé se prokleje
studenské koleje
rýmy tu nesedí
to dělá prostředí
které se neptá
a chválí trosku
i když ho leptá
v srdci i v mozku.
Zapni si drezínu
na bázi benzínu
Nepochopíš, jaká tíseň
vyvolala tuhle píseň
ohrané rýmy, co nežijí.
A Julie se zabíjí.

Poslední verš mě nenapadá
bude v tom Shakespearova zrada.
Tak dost těch šprýmů, život není žert.
No tak to balím a pal to čert!
Autor Ell19, 21.03.2009
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí