Ještě žiju

Ještě žiju

Anotace: ..volný sled myšlenek...bez rytmu...bez ladu a skladu....

Ještě žiju.
Jen...
Postrádá to
"TAKOVOU TU"
šťávu….
V noci myslím
jen na tu jednu hlavu…

A na ty davy
myšlének v ní...
Nález zdá se být
téměř maligní...

V zrzavo vraném
propletenci vlasů
Dbát jen na
lehkonohou spásu...

Místo mozku
v hlavě sláma
Voní si,
šustí
a je načechraná...

A tak si tu opakuji
ze zvyku
Že snad jen Múza
Je patronkou básníků?

Ale co Múzové?
Jak oni k tomu přijdou?

Než v propadlišti
měnit zažité již
změknou,
přijedou si První třídou
buřinku bravurně
smeknou,

vykovou ze štěští
v pětníku
Písničku
pro radost
pěknou,

jak basa
když tvrdí muziku…

Svého oře sedlám
v žilách vře mi tuž....
Na dobré rady nedbám...
zdálky hlas mne vábí...

Už??
Autor zvířenka, 21.03.2009
Přečteno 289x
Tipy 13
Poslední tipující: shakespeares, Bean, jedam, V.N.Losinský, K.a.Z, enigman, Kapka, hanele m.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super...jak je to ženské pokolení dokonalé...

Múza..je...žena...

Láska...je...žena...

Prozřetelnost...je...žena...

30.06.2009 06:50:00 | shakespeares

muzáci jsou mudrlanti pravý..
vybíravý..opatrní..
nejspíš..kvůlivá svojemu zdraví
někde slastně chrní :o)
(uuuuuž)

16.05.2009 17:05:00 | Bean

to bude asi nějakej dobrodruž...

23.03.2009 08:35:00 | enigman

Skvost a pravda v jednom balení.

22.03.2009 13:14:00 | Kapka

já mám Múzáka, už dlouho :o)

21.03.2009 22:59:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí