Lehké magično

Lehké magično

Anotace: (28.1.2009)

Potemnělá místnost nás ukrývá do svých stínů,
ležíme na žluté dece, naše hlavy se dotýkají,
vonné tyčky vyplňují místnost omamnou vůní,
bílý kouř se vznáší nad zemí, je naším šatem.

Je to skutečnost nebo jeden z nejhezčích snů?
Tvé oči zamlžené odpověď na otázku hledají.
Tichá hudba se line z neznáma, nutí nás ke snění,
tvůj pokoj barevný se stal naším světem.

S pocitem neznámým hlavu svou zvedneš,
polibkem vášnivým vzbudíš mě ze snu,
potom se něžně schoulíš na moji hruď,

můj dech tě šimrá, ve spánku se směješ.
Oči, které chtěly by spát si rukou mnu,
paprsku sluneční, ty ráno nás vzbuď.
Autor démon zatracení, 22.03.2009
Přečteno 294x
Tipy 13
Poslední tipující: Patěnka, Ammazonic, kejtyyy, Lilly Lightová, zlomeny srdce, lucajda89, ziriant, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta atmosféra!
V liknavém opojení duše upadám do spárů obrovitánské ohromenosti. :)
krása

27.12.2009 00:52:00 | Patěnka

Mám chuť Ti říkat "pan mistr sonetu" ... ;) Moc krásná, jako vždy.

22.03.2009 20:06:00 | kejtyyy

Prostě senzační!
ST

22.03.2009 14:56:00 | Lilly Lightová

určite zaujímavá

22.03.2009 14:43:00 | zlomeny srdce

už jsem chtěla napsat, že je to snad první od tebe, kterou čtu a nerýmuje se. a ono ne. ale líbí se mi.

22.03.2009 07:47:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí