Neslušní v názorech,slušní v životě

Neslušní v názorech,slušní v životě

Anotace: mít názor není zločin

Proč jen se vše boří
mé tělo i duše
vše ční a hoří
vášnivě i suše

Vše má svůj řád
co nikdo neruší
Nikde žádný neřád
každý jak se sluší

Nikde žádný náznak
Nikde ani vzdor
každý obrací se naznak
jako slušný tvor

Což nikdo se nedívá
na to,co je kolem nás
lež,špína šedivá
pravdou a s radostí jde všechno snáz
Autor Manfred Q, 22.03.2009
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Quandel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí