Naděj

Naděj

Anotace: pouhá odpověď na: Tma a světlo,noc a den chlad a teplo co perou se v srdci mém......

naděj je v člověku ta se nedá vzít,
může se pouze zdlouhavě s ďáblem přít.
Vždy je tu někdo kdo podává pomocnou ruku,
jen musíš uvolnit zaklestěnou cestu svému sluchu.
ďábel jen škádlí, nabízí a dáva představu dočasného blaha,
anděl zas vede přes trny,močály ale cení se snaha.
ale vždy je tu někdo komu se můžeš svěřit,
jedno není nic jen musiš věřit.
Autor Tungata, 22.03.2009
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, carodejka, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezoucke - ano, musi se verit.

05.04.2009 19:32:00 | carodejka

překrásné,vážně...

25.03.2009 14:19:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí