Pro všechna zklamaná srdce

Pro všechna zklamaná srdce

Anotace: výzva ...

Pro všechna zklamaná srdce!
Zanechejte svého nářku,
hlavní věc je, že žijete, tlučete,
i když slzy máte na kahánku.
Vždy po největší bouřce se vyjastí,
nic se nejí tak horké jak se to uvaří.

Ze své emoční zkušenosti vím,
že láska až za hrob nenajde vždy cíl.
Zdolat svou horu musí každý sám.

Neplakejte, šetřete silami,
protože odměnou vám bude
nové jaro před vámi.

Za vším špatným,
co potkalo některé z vás,
udělejte tlustou čáru!

A až si odpočinete ,
očistíte tělo i duši,
najdete lásku, ta vám sluší.

Tak neváhejte, detoxikaci citů
na sobě vyzkoušejte.
Na každé trápení je jedna bylina.

Nemařte svůj čas , ve správný
okamžik k vám láska přijde zas.
Autor devcatko z jetele, 22.03.2009
Přečteno 334x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Psavec, Paulín, jerabina, enigman, K.a.Z, Kapka, Markéta Hl., NikitaNikaT., Emira, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pravdivé, ale ty mladé k tomu musí přivést také zkušenost...jako nás :-)))! Máš hezké verše....čtu si tě.

14.07.2009 08:15:00 | Dalimila

Krásná povzbuzující a optimistická.
ST.

23.03.2009 21:02:00 | Paulín

St! báseň je reálná, krásná, plná naděje a touhy cosi změnit... je to holt těžké...

23.03.2009 11:16:00 | NikitaNikaT.

moc díky, něco takového jsem si dnes potřeboval přečíst!

23.03.2009 10:09:00 | K.a.Z

Přeješ ze srdce a skvěle.

22.03.2009 23:35:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí