Hodiny

Hodiny

Anotace: ...

Mrtvolně odbíjející
hodiny.
Bijou a bijou,
bijou tiše.
Je to hodinový
žalozpěv.
Ne pro mě,
pro jiný.
Pro jiný tikot
Hodinové říše.
Události, ručičkový
koloběh.
Ne pro mě,
já už mrtvá jsem.
Bijou a bijou,
bijou hodiny.
Mrtvolně, mrtvolně.
I v rakvi slyším jejich tón.
Bijou a bijou,
bijou hodiny.
Jako kostelní zvon.
Autor Jimsik, 22.03.2009
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí