On mi nerozumí

On mi nerozumí

Anotace: Napsáno v "gula" stylu :)

On mi nerozumí

Z huby jak chameleóni slůvka bzučí
Viděl jsi ten balón---Zpráchnivěl pitralón
Plebs ze salónů hlavami za ně ručí
Jak prasata cpou se ke korytu
Hlavouni a zástup akolytů
Houpe se do rytmu padajících hlav
Durman má zázračné účinky---Dlouhán zotročil činky
Mši svatou s bandou ořechů opodál slouží páv
Cti pána svého, každou dvanáctou patřičně slav
Nedbej polednic hrajících si na viselce
Výfuk z koudele do prdele----Pumoulele humnu lele
Raděj houkni na vetřelce
Co pálí z pátku do kredence
Vstříc své svaté nemarlence
Tvoří líné zapletence z komářích oček bez nervů
Psi se nepotí nemůžou----okotil ses ze služkou?
Závistiví za hrobem vkládá všechnu vervu
Jitrocelný pohůnek se mračí do louží Hcelky
Před divadlem rodí se z havranic selky
Klobásy tečou proudem
Mlýnské kolo si rozřízlo prsteníček o grušku
Salamandr si plive na zasněžené kopyto
Himl laudon spadl ze střechy
Soused Božka Nebožka už je zase komínem a kouří uhlík
Potatoes si hrají na piráty
Vejce na hlavě se kuklí, asi se cvoklo
Kosmonauti jenom chrčí
Chrrrrůstne………Chrrrrrrrrůstne
Pilina vedle piliny jakou neuron vedle kachní bulvy
Jakostní kontrolor se upsal hašlerce
Sysifos si dal padáka,
Humink kuhna ukla dukla kukla
Ibn jitrnice koko - dák
Grúúú z hrobky
Kili silly kill
Mnohozhojil
Ronil a ronil
Filkostráš
Nezmarchcáp
A ty, ty mi už zase nerozumíš co?
Autor Alizarin, 22.03.2009
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí