Věřím

Věřím

Anotace: Nedívej se na dveře, které už se zavřely, protože vhání slzy do očí a přes ně pak není vidět na dveře jiné, které se otvírají

Věřím tomu,
že každý dveřmi vstupuje
i odchází...

Věřím, že...
když jedny dveře zavírají,
jiné se hned otvírají.
Já nechci hledat klíč...
od dveří,které zmizely
a jsou prostě pryč.

Nové dveře otevřu
i bez klíče...
to zvládnu sám.
A na ty zavřené...
se raději už ani nedívám.

Svět je tvořen spoustou dveří.
Jen vejít dovnitř
a odhalit tajemství
těch krásných živých míst,
nevracet se ke dveřím už zavřeným
se srdcem svým sevřeným.

Zírání do dveří už ztracených,
vyžene slzy z očí
vládne omámení
a není vidět do náručí
příběhů co se kolem nových dveří točí.

A přitom k otevření
jen chytit kliku stačí.
Autor greenus, 23.03.2009
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Unyle Pěl, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí