Ubrousku prostři se....

Ubrousku prostři se....

Anotace: prostři se láskou

Ubrousku prostři se!
Potřebuji se nasytit,
dej mi trochu vášně,
špetku erotiky.
Nějakej písničkovej hit,
hlavně žádnej shit....
Ať na mě nehází falešné cukrbliky.
Ať se mu oddám, na chvíli mu půjčím tělo.
Možná i duši – na chvilku, když bude hodný.
Jo a prosím ať je mý tělo pořádně plodný.
A na vrchol rozkoše
mi prosím dodej tu třešničku na dortu,
dvě čárky na těhotenském testu.
Zkrátka ať ke mě ta malinkatá plavající potvůrka
najde rychle cestu...
Autor Květa, 23.03.2009
Přečteno 377x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Paulín, Courtnei, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:o))

30.11.2009 22:14:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí