Secesní malíř

Secesní malíř

Anotace: ...

Secesní malíř
se vzepřel rozumu
a některé malby polil benzínem....
Rozdrcený halíř
zpod kol lokomotiv
držel v rukou a šeptal: "Snad nezhynem..."

Pojď si hrát zpíval půlrozkvetlý strom,
impotence invence čeká na pogrom...

Secesní malíř
si uháčkoval síť
na níž navěky se houpat bude ve větru...
V pravé ruce talíř,
guláš s knedlíkem,
svou Madonu vytetovanou na svetru...

Pojď si hrát, šeptal rozpačitý strom,
impotence invence čeká na pogrom...
Autor voedor, 24.03.2009
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, NikitaNikaT., enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí