Nostalgie

Nostalgie

Anotace: Takový krátký, zveršovaný myšlenkový pochod...

Posedět s přáteli z říše nostalgie,
Proletět listovým opadaných stromů.
Pod jazyk vrazit si jedový zub zmije.
Proplouti tajemstvím zatopených lomů.

Procitnout v posteli do ticha starých časů.
Vyhaslým popelem, nakrmit svou touhu.
Nasadit paruku z ohořelých vlasů.
Tonoucí naději vytáhnout z louhu.
Autor Freddie.n, 24.03.2009
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí