Kousek světa

Kousek světa

Anotace: na cestách...

Kousek světa

Kousek světa, chtěl jsi poznat
Na cesty ses vydal
Doma už to znáš
Rozšíříš si obzor…

Kanada tě přijala
Jako syna nevlastního
Romů prý tu mají dost
Proč dalšího nemocnýho…

Nakonec tě pustili
Do svobodného světa
Na letišti za celnicí
Šťasten jsi, jak blecha

Kanada je velká zem
Málo lidí na metr
Nejlepší je Montreal
Nachází se v Qebecu.

Domky pěkně zděné
Krása pohledět
Všechno pěkně upravené
Máme jim, co závidět.

Zděné domky matou
Na pohled
Ze dřeva jsou všechny
Na to vem jed!

Příroda je bezva
Nikým nedotčena
Veverka u domu
Žádná věda!

Medvídek mýval
S rodinkou na dvorku zlobí
Těžko odolá se mu
Když na tebe hledí…

Kanada krásná je, běda
Kdo se zamiluje do ní
Toho už více koláče
Máminy nedohoní….
Autor v.hercik, 25.03.2009
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bejbyyyy, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední dva verše o máminých koláčích se Ti moc povedly!

16.04.2009 01:22:00 | Špáďa

... nedávno někdo povídal, jak tam s medvědem sbíral borůvky. Napsal jsi to kouzelně...

25.03.2009 00:22:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí