Nic

Nic

Anotace: no jen tak o ničem

NIC

Chceš něco chytit
ale necítíš nic
Chceš něco vidět
ale nevidíš nic
Chceš slyšet hlásek
který nik neslyší
Miluješ srdce
které nebije
Pomůžeš někomu
kdo nežije
Všechny smysly cíti
to samý
všechno vidíš
hmlistý
Víš co cítíš?
Přece NIC!
Autor ajjaa, 25.03.2009
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí