Chceš ... ?

Chceš ... ?

Anotace: takové malé snění

Kdyby to šlo
tak bych si z básní
uháčkovala noční košilku
na stránkách
kde se občas zasním
pak ustlala nám postýlku

přikrýval bys mě mými sny
já odkopávala z nich tvá přání
kdybys mi říkal ... spinkej už
šimrala bych tě do svítání

kdyby to šlo
tak bych nám z básní
barevné župánky upletla
na kapsy vyšila bych - blázni
a chumlala nás do tepla

přikrývala bych tě pohádkami
z barevných kostek postavila věž
ty by ses do ní se mnou zavřel
zahodil klíč ...
a šeptal
lež ...
Autor Mische, 25.03.2009
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: Janieneka, Kapka, nejsembásník, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miloučce krásný...

28.03.2009 11:45:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí