Kroky, rána, konec

Kroky, rána, konec

Anotace: mé vnitřní bitvy

Nikdo do mě nevidí. Nevidí mé vnitřní války.
Srdce jak táhne proti rozumu.
Krutou svádí bitvu svou.

Kdo vyhraje?

Nevím ani já. Ale bolí to, bolí.
A já jsem ta kdo prohrává.
Já jsem ta kdo se hroutí.

Nikdo mi nepomůže nikdo se o to ani nesnaží.
Já sama to taky nechci.
Vždyť včele všech těch tažení stojím já. Já vedu válku sama se sebou. Já jsem ta zlá, špatná a krutá.
Ta jenž vraždí city ve jménu Boha a nestydí se prolít krev.
Pozvedám zbraň proti lásce a zasazuji kruté rány.
Bez soucitu, bez zaváhání.
Vraždím vlastní city.
Jak dobytek jdoucí na smrt.
Porážka jasná.
Kroky, rána, konec.
Klid pro ně utrpení pro mě.
Já už s tím nedokážu žít.
Já s tím už nechci žít!!!
Autor ďábel strážný, 25.03.2009
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí