Já ne - to ty

Já ne - to ty

Anotace: O mé lásce

Nedívej se na mě jak ne člověka co ti ublížil.
To ty ubližuješ.
Děláš to dnes a denně a ještě s radostí dítěte.
Nedivím se lidem kteří s tebou nechtějí přijít do kontaktu.
Ani já už nechci.
Ale ono to zase tak jednoduchý není.
Jak opustit a zapomenout na někoho kdo je zapsán v srdci?
Jak? Jak na tebe zapomenout beze zbytku?
Bez možnosti na návrat?
Tvoje slova, pohledy, úsměvy mě vraždí pomalu ale se stoprocentní jistotou!
Jsi krutý vrah! A všichni se ti klaní… i já…
Ale nevěř všemu co je dnes.
Zítra, možná už zítra se vše změní.
I já budu jiná.
Svá…
Co? Už zítra? Tak brzy?
Ne to ne.
Ještě snad chvíli chci být tebou lapená.
I když to tak moc bolí.
Je to lepší než naprostá lhostejnost.
Tak jak se mi jí dostává od všech ostatních.
Než lhostejnost to raděj tebe.
Autor ďábel strážný, 25.03.2009
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: Quigleika, NotHot
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí