Peříčko

Peříčko

Anotace: ...

Lehounké peříčko, krajkový obláček
Zmítám se, sama se ztrácím tu v čase
Pluju si beztvarým nicotným prostorem
Žvýkám náš svatební makový koláček

Prstýnek z uschlé trávy omotaný
Tvojí ženou, pírko v dlani
Bosky běží kolem po pěšince svět
Týden spolu a týden tolik sami

Děvčátko v ručičce pomněnku žmoulá
Smíchem, pláčem, budíš mě ze sna
Zazvonil zvonec v pohádce bez konce
Odlétlo, pluje si, zase se toulá
Autor anilwap, 26.03.2009
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za ST...zní tak nevinně

26.03.2009 18:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí