Kde je ?

Kde je ?

Anotace: asi nikde ...

je ticho jen na pár chvil ,
a ve vzduchu déšť ,
snáší se malý Kryl ,
a ty mi do ramen pláčeš ,

stíny jsou kolem všech ,
jak dvě ramena duhy ,
pouští jak vodovky , ty nech ,

slaměný klobouček se stuhou ,
a kodrcá se vůz ,
té dámě uletěl , netopýří houf .. ,

srdíčko kamenné , potlouká se
s hvězdičkou nahoře ,
už dlouho , já nevídám se ,

tamnější láska jak magie na pergamenu ,
z hluboka dýchá ,
ne nebude pro jejich vinu ,

a tak stavíme , si svou šibenici ,
pro náše děti ,
aby již mohla přes hranici ,

tvaří se vesele a ráda ,
jakoby nic ,
kdyby tu byla aspoň pro svého kamaráda ,

měsíc zas svítí ,
a netušíc hřeje ,
lásku na niti ,
snad mi dnes přeje ...
Autor Polik, 26.03.2009
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka, jarmil
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je tam trochu moc čárek, ale jinak je to super

26.03.2009 22:40:00 | jarmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí