Sázka na štěstí

Sázka na štěstí

Anotace: /zatím nic,tak možná jednou/

Sázka na Štěstí
Jaká má Čísla?
Jaké jsou Možnosti?
Kde se Uhnízdila
Napíšu Tiket
A pak ho Podám
Když já pořád Nevyhrávám
Možná jsou už čísla Unavená
Nesedají na Vola
Sazka na Štěstí
Malá Proměna
A co když změní Směr
Na jih,či na Sever
Dostaneme od ní
Pořádnou Pěstí
Když si ho Nezasloužíš
Marně se ploužíš
je v každém z Nás
Už slyším jeho Hlas
Štěstí zas Nevyhralo
jste v Pořádí
Autor Radek.oslov.Šafárik, 28.03.2009
Přečteno 371x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ziriant, labuť, WAYWARD, boruvka175, Mbonita, Tacca, lucajda89, Květka Š., Kapka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbila se mi :o))

28.03.2009 15:32:00 | boruvka175

ST! k temu není co dodat, skvěle napsané.

28.03.2009 09:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí