Válka přichází

Válka přichází

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=N-RzxIF-Zl8&feature=rec-HM-fresh+div

VÁLKA
PŘICHÁZÍ
VÁLKA
PŘICHÁZÍ
VÁLKA !!
Apoštol války
přichází teď mezi nás
smrt rozhází kolem zas
v nepřítele nenávist
miluješ ten pocit
jdi a zabíjej
jdi a zabíjej
jdi a zabíjej
jdi a zabíjej
Zvedni svojí těžkou zbraň
ukonči teď tenhle boj
v něprospěch svých nepřátel
Tvůj bůh chce svou krev
jdi a zabíjej
jdi a zabíjej
jdi a zabíjej
jdi a zabíjej
Vykuchej jim vnitřnosti
rozsekej je na kousky
neušetříš život jedinému
ze svých krutých nepřátel
jdi a zabíjej
jdi a zabíjej
jdi a zabíjej
jdi a zabíjej
VÁLKA
Autor Melfëa, 28.03.2009
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle báseň mě děsí, že bych ju... dla skorem do hororových...

28.03.2009 23:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí