Hudba

Hudba

Anotace: První pohled vám toho může říci hodně, ale né tolik, jako to, co následuje po něm. Nedejte na první dojem.

Nech můj pane, ať ta hudba zní,
Nech ty dávné, stářím pokryté
Vrásky ve tvářích a oči slzy zalité,
Nech, ať tělo zesláblé život ještě poblouzní.

Hřejivé dlaně tvé, sluneční paprsky letního tepla,
Náruč tvá mne ráda kolébá,
Pane můj, ať zpívá hudba tvá
Otče, nenech mi tu ticho, ještě nejsem dospělá.

Saténové vlasy a důvěrný máš smích,
Já plakat musím, když mě nevidíš,
V noci bdím a stále doufám, že tu spíš,
A hledám hudbu tvou v jednom ze srdcervousích tich.
Autor SWEET13, 28.03.2009
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

01.04.2014 00:06:50 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí