Posledné slová

Posledné slová

Anotace: ....či je to koniec?

Umieram s láskou
a nenávisťou v srdci,
ktoré zaniká
s túžbou
zmiznúť z Tvojich snov...

Odchádzam s bolesťou
a krásou v duši,
ktorá preniká
v slzách
nočných kvetov...

Lúčim sa s radosťou
s smútkom čo prší,
na znamenie,...že som
v krídlach matky
smrti...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 29.03.2009
Přečteno 219x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí