pár postřehů...

pár postřehů...

Anotace: ...

vesnický vikář
ve vykartáčovaném kabátci
káže o inteligenci přírodních sil
a pak jako uličník
v trávě za kostelem
chytá darebné cvrčky
a šplhá po stromech
s pralesním klokanem...

osamělý unitář
omotán šálou
z medové medůzy
tráví podvečery
pod dračími stromy
zabrán do vášnivé debaty
o žravosti a toleranci
se žralokem lidožroutem...

unavené slunce
náš kurátor energie
se akurátně podívalo na hodiny
a pak zapadlo
do rozestlané postele
za obzorem...

ve starobylé noci
zmizela postava pana Dneška
a probuzená madam Historie
odtroubila pietní píseň
buvolím rohem....

časem proudí
téměř nepostřehnutelně
řady malých událostí...
Autor enigman, 29.03.2009
Přečteno 269x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, Lilly Lightová, voedor, Mbonita, labuť, Triffid Kolbe, Dota Slunská, 6thSun, sophia92, Tacca, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dáváš mi zabrat. Díky.

30.03.2009 08:37:00 | Dota Slunská

Že by změna ze zimního na letní? Každý se s tím vyrovnává jinak ... :-))

29.03.2009 23:48:00 | jita.1965

Zní mi to velmi zajímavé a působivé, dobré obraty.

29.03.2009 23:41:00 | NikitaNikaT.

Nejen pár, hodně zajímavých postřehů, jdu si je znovu přečíst.

29.03.2009 23:39:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí