Proč

Proč

Anotace: Jen trochu pochopení...

Proč pak lidé lžou
proč pak jsou tak krutí
proč pak jenom nechápou
že není s něčím k hnutí

místo dobré pomoci
zůstal pocit bezmoci
slova tu jen jdou
krásně za sebou...
Autor Nola77, 20.10.2004
Přečteno 639x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí