Vyzvání

Vyzvání

Anotace: ...kamarádce Jarušce...někdy v roce 2000...

Zdá se, že dnes můžeš žít bez lásky.
S kým budeš na břehu potoka sčítat
oblázky?

Jen teplo od slunce nestačí.
Byla bys opuštěná jako u cesty
bodláčí.

Teplo lidských dlaní zahřeje.
Vzpomeň si jak moc studí sněhové
závěje.

Nestačí mít sama ráda.
Za okny tvého pokoje hledej svého
kamaráda.

Nech se pohladit, vyčerpat, uzardít.
Nebudeš už sama ráda, nebudeš moci
zabloudit.
Autor Hančí, 20.10.2004
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí