Co je štěstí?

Co je štěstí?

Anotace: Kolik dneska stojí metrák štěstí? Jaký je jeho dnešní kurz?

Co je štěstí?
Snad pouhopouhá věc.
Nic nestojí,
proto cenu nemá žádnou dnes.

Za štěstí si jídlo nekoupíš.
Žádnou lásku nepocítíš,
život si neosladíš.
Peníze jsou nejdůležitější věc.

Bylo tomu jinak.
Byla jiná doba.
Peníze byla vdova chudá
a štěstí bylo zlato všech.

Ovšem teď je člověk jiný,
svět se změnil.
Peníze dělají svět
a štěstí padá k zemi.

Otevřel jsem oči,
napřáhl ruce,
chytil jsem štěstí,
držím ho pevně ve své ruce.

Nemám ani cent,
ale splnil se mi sen.
Jsem šťastný,
mám vše co jsem chtěl.
Autor raconteur, 01.04.2009
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, Carver, TAORA3, Edmond Kadad
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký námět a správný přístup :)

15.05.2009 21:22:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí