Na výletě

Na výletě

Anotace: ... 24.3.2002...příroda cestou z Tachova...kamarádovi Járovi..

Tolik nahých žen
v neviném kraji
Slunce se mělo
než kopečky ňader
olíbalo
Tu oblinka
tu puklinka
tu kopeček
tu mýtinka
O kus dál bodláčí
co nemá se čeho bát
Na jaře petrklíče
v létě jahody
na podzim Renety
a v zimně chlad

Jak já mám tu cestu rád
Autor Hančí, 20.10.2004
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí