Čepka

Čepka

Anotace: O silném větru,který sfoukne nějakému člověku čepici z hlavy :-)

Fouká větřík vlahý
Sfouk mi čapku z hlavy
Šmátnu po ní chvatně
Avšak vedle,špatně
Letí pořád dál a dál
Jako by vítr se mi smál
Však já tě chytnu,dohoním
Jen počkej až se rozohním
A už skáču,už tě mám
Na hlavu tě zase dám
Daleko jsi neulítla
Má hbitá ruka tě hned chytla
Autor Márinka09, 02.04.2009
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí