Budoucnost

Budoucnost

Anotace: Jen tak :) V amoku :DDD

Nesnášim jí!
Nesnášim jí jako slunce, co do očí pálí,
jako budovu, co stojí v dáli.
Nenávidim jí!
Nenávidim jí jako noční mráz, co štípe do tváří,
jako lidi, co do mě naráží!

Chci ptákem být, jen jednou žít.
Volná a klidná, nikým nerušená.
V klidu si poletovat, nohlížet se zpět,
jen tak z výšky, na vás se dívat a koukat se vpřed!
Autor Mushroom, 04.04.2009
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí