Milane pochop !

Milane pochop !

Anotace: Domlouvání kamarádovi,který je někdy víc než kamarád.

Milane pochop !
Ty čekáš na mě a já?
Vracím se k mámě.
Čekáš,že přestanu hlásit,
čekáš,že budu hasit,
to co ty pálíš na popel,
ve mě se dusí v poslední chvíli.

Nespoléhej tolik na rodiče.
Mysli jednou na své klíče.

Víš co je to umění?
Víš co je to spoření?
Víš co je to síla duše?
Víš co je to plná nůše?

Nevíš nic a nechápeš.
A nikam se nedrápeš.

Jsi tak jednoduchý.
Prázdný.
V nutnosti hluchý.

Milane pochop má slova,
já nejsem ta moudrá sova.
A myslím to vážně,
mé city k Tobě
nejsou vždy vlažné.
Autor repi, 04.04.2009
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí