INFERNO

INFERNO

Anotace: hrůzné představy:-(

Ztrápené vzlyky dětí, tlačících se pryč,
dorážení živého masa starších nemohoucích kusů,
fronta smrtelníků, čekajících na smrt,
sálající žár kremace zaživa,
nikdo se neubrání té hrůzné scéně,
co peklo schvátí, to nenavrátí.

Někdo se snaží naposledy zazpívat,
místo toho zavřeští v plameni.

Někdo se snaží naposledy pohlédnout k nebi,
místo toho jsou mu vypíchnuty oči,
podávané pekelníkům jako jednohubky

Někdo se snaží utéct...
smrti neunikne ani nemluvně
Autor Tomáš Přidal, 05.04.2009
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí