panika

panika

Anotace: make me real

ulice imaginárních básníků
s lahví v ruce a
s hlavou plnou nápadů

prázdná krabička cigaret
a na jazyku ne zrovna
milý slova

/láska se vždycky prokouše nejvíc do hloubky/

padame na kolena
bez energie
ztrácíme se ve vlastní
panice

kde je východ
kde je konec

rozklepaný ruce
těkavej pohled
droga v myšlence

nemůžeme se nadechnout
v davu
prý jsme rivalové
společnosti
a přitom
o to nám vůbec nejde

jde nám o to
stát si za tim
čemu věříme

hrozně ráda chodim přes koleje

v noci
Autor Layla., 05.04.2009
Přečteno 219x
Tipy 14
Poslední tipující: Alfííík, Kapka, *whatsoever*, embryo v hlave, Fighting Dreamer, Petbab, TAORA3, WAYWARD, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takovyhle mam presne pocity..chvile..
a panika..ty davy..ruce... vsechno..
laska hluboko v nas z nas dela tohle...

mozna, ze je to tak lepsi... nez bejt prazdnej...

06.04.2009 19:59:00 | embryo v hlave

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí