Tvárenie

Tvárenie

Anotace: Chcel by som sa tváriť smelo,aspoň keby sa to tak chcelo...

Niekedy,sa tvárim
ako človek
niekedy v mysli
ak aj o nič nejde
Oblečiem si oblek
v obleku budem
v absolútnej mrni
V rámci žatvy
zrno sa zrní
Ty ostaneš
absolútne krásna
strunu mi napneš
Si hviezda jasná
Potom sa vnorím
v lesy lužné
A budem sa tváriť
hravo,
ale mužne!...
Autor džemo, 06.04.2009
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, labuť, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehounce se usmívám... to víš, po milování... hm, Tvá báseň přišla mi vhod...

06.04.2009 13:44:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí