S Tebou...

S Tebou...

Anotace: :-)

I šedé ulice poprašného města veselejší jsou
když kráčím s Tebou
šedavá šeď barevnější je
když myslím na Tebe
když Tvá dlaň prochází peřejí mých vlasů
starosti vzduchem rozplynou se
teplem ses dotknul polárního času
dva mladí koně vítr poženou sem
čerstvý a rozčechraný krásnou jarní chvílí
dva lístky v jantaru pro sebe tu zbyli
Autor Káňátko, 06.04.2009
Přečteno 607x
Tipy 7
Poslední tipující: hašlerka, losscar, WAYWARD, Kapka, labuť, Zelená okurka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí, moc

15.09.2009 12:03:00 | hašlerka

nádherná co dodat :)

10.04.2009 22:23:00 | losscar

pěkná, pěkné slovní obraty

06.04.2009 15:33:00 | Zelená okurka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí