Daleko

Daleko

Anotace: Tak tohle vzniklo,když jsem skládal maturitu.prostě se mi to tak nějak honilo hlavou.

Loď se semnou naklání,
já nemohu dál plout,
místo květu zklamání,
místo moře jen poušť.

Písek je mi domovem,
hvězdy jsou mým stropem,
tělo dlouhé čekání,
má duše je s Bohem.

A na prázdném místě,
teď místo nás,
bez ohně a bez vody,
sedí a mlčí,
vládne pán čas....
Autor Lord Aragorn, 07.04.2009
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: boomslang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí