Těžká cesta života

Těžká cesta života

Anotace: Tak zase jednou po dlouhé době něco málo o tom jak vidím život a vše kolem něj.Hold je to boj,ale bez boje by to nebyl život,který by neměl vůbec žádný smysl.

Každou cestu křižuje jiná cesta,
ale k cíli vede jen jedna ze sta.
Jenom teen,jemuž schází odvaha,
na rozcestí příliš dlouho váhá.
Každá láska umírá jinou láskou,
každá krása rezaví novou krásou.
Zbabělec je,kdo osud proklíná,
ač marní čas a vzpomíná.
Minulost hoďme přes palubu,
kdo by tu nad ní stál,
i když poplujeme v záhubu,
přec jen doplujem dál.
Vzpomínky jsou jenom přítěží,
kdopak by se jich bál,
tak málo na nich záleží,
když vítr je odvál.
Nesmíme na nic vzpomínat,
chceme-li štěstí mít a milovat,
nesmíme umírat,
ale musíme umět žít a vzpomínat.
Autor Lord Aragorn, 07.04.2009
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Mbonita, jedam, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí