Kráčím ulicí

Kráčím ulicí

Anotace: To zažívám často...

Kráčím ulicí ztemělou
v uších pecky od iPoda.

Naslouchám tónům hudby
úderům bubnů, Pannově flétně.
Tichému zpěvu nenápadné brunetky.

Kráčím dál.
Nevnímám.

Na konci nezahnu,
překročím chodník
i ploty zahrad,
neznámo kam.

Vydat se. Nespěchat.

Hudba. Tóny. Melodie. Zvuk.
A znova.
Procházet zahradou. Cesta neznámá.
Jít a nespěchat.
Jen tak snít.
V uších ecky od iPoda.

Hudba zní...
Autor Veverushka, 07.04.2009
Přečteno 399x
Tipy 7
Poslední tipující: caecus servator, Bíša, Miroslav Možný, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to bych taky chtěla... :-)

09.04.2009 13:12:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí